Massage och friskvård

Mitt mål är att erbjuda tjänster som kan få Din hund att finna såväl fysisk som psykisk balans. Hos mig kan Din hund njuta utav välgörande massage, laserbehandling, friskvård samt beteenderådgivning/privatträning.

Jag arbetar mjukt och empatiskt, Din hund skall kZänna sig trygg och lugn hos mig. Jag har över 10 års yrkeserfarenhet utav hund, flertalet utbildningar, och utöver det ett livslångt och genuint intresse.

Läs mer om mig under fliken Om Oss

Tjänster

Massage

Hos mig kan din hund njuta utav en välgörande massage. Just nu erbjuds massagen till ett rabatterat elevpris eftersom jag är undexr utbildning. Jag studerar till att bli diplomerad hundmassageterapeut via Healthy Dog Academy Maj 2021-Februari 2022.

Inom kort kommer vi även kunna erbjuda flSer friskvårdstjänster på dagiset såsom rörelseträning, balansbollsträning och laser.

Massagen erbjuds antingen på hunddagiset i Eslöv eller genom hembesök i Lund.

Massagen bidrar till:

  • Ökat välbefinnande – frigör oxytocin
  • Stressreducering – sänker blodtrycket
  • Smärtlindring – mjukar upp spänningar
  • Ökad rörlighet
  • Ökad blodcirkulation – friskare hud & päls
  • Återhämtning efter träning
  • Starkare immunförsvar

Beteenderådgivning

Har du och din hund något ni behöver hjälp med i vardagen? Kontakta mig för privatträning. Jag jobbar mjukt & belöningsbaserat. Mitt tillvägagångssätt bygger på modern forskning kring etologi, och hela tiden ur ett empatiskt och etiskt synsätt med hundens välmående i fokus. Jag erbjuder hjälp åt både befintliga dagishundar och åt hundar som inte går på dagiset. Främst i Eslöv & Lund med omnejd.

Priser Beteenderådgivning:

450:- inkl. moms inom Lund (exkl eventuell resersättning)

Priser Massage, 30-60 min:

145:- inkl. moms*

(Ord. Pris 480:-)

Boka Här

Vid frågor, ring eller maila

paulinaedbertsson@gmail.com
0413-232 32