Tjänster

DAGIS

Välj dagisplats utifrån ert behov, vi erbjuder 1-5 dagar per vecka. Om ni väljer en deltidsplats så vill vi att ni har fasta dagar till era hundar, vi har inte möjlighet att erbjuda schemalagda dagar utan då får ni hellre välja en heltidsplats så att ni har rätt att utnyttja dagarna som ni själva vill.

  • 1 fast dag i veckan, 1085:-/månad.
  • 2 fasta dagar i veckan, 1875-/månad.
  • 3 fasta dagar i veckan, 2280:-/månad.
  • 4 fasta dagar i veckan, 2735:-/månad.
  • 5 fasta dagar i veckan, 2825:-/månad.

Enstaka dagar/extradagar/byte utav dag (i mån av plats för våra redan inskrivna dagishundar) kostar 200:-

___________________________________________________________________________

På dagiset erbjuder vi ett flertalet tjänster utöver dagiset. Du kan välja mellan att abonnera på tjänsten ihop med din dagisplats eller att köpa till enstaka gånger. Betalning skrev förskottsvis via vårt bankgiro, vi skickar ut en faktura. Alla priser som anges är inklusive moms. För hundar som inte går på dagiset kan vi ordna betalning via företagets Swish.

KVÄLLSPASSNING

Om vi dagisfröknar har tid & möjlighet så går det att boka in er hund extratid utöver ordinarie öppettider. Denna tjänst passar bra att boka om du vill att din hund stannar kvar på dagiset längre än till ordinarie stängningstid (18:00) alternativt om du vill lämna din hund tidigare än ordinarie öppningstid (06:30). Kvällspassningen går även att boka för hundar som inte går på dagiset. Kontakta oss för mer info. Extratid kostar 185:- kronor per påbörjad timme.

BAD

Vi har en stor och fin hunddusch som passar hundar även i de största storleksklasserna. Duschen är anpassad så att din hund enkelt kan gå in och ut ur duschen. Perfekt för dig som av olika anledningar inte kan bada din hund hemma. Schamponering, balsam och enklare genomborstning ingår. Om din hund inte går på dagiset, men ändå vill ha ett bad så kan vi ordna en tid enligt överenskommelse.
Bad kostar 120:- för hundar som går på dagiset alternativt 360:- för abonnemang (1 gång per vecka). Hundar som ej går på dagiset betalar 300:- för enstaka gång (endast i mån av tid.)

KLOKLIPP

Till dagishundar kan man välja mellan enstaka gång eller abonnemang (1 gång per vecka). Är du osäker på hur ofta din hund behöver klippa sina klor så kan vi ta en titt och ge ett förslag. För hundar som ej går på dagiset går det ibland att ordna kloklippning enligt överenskommelse. Kontakta oss för mer info. Kloklipp kostar 75:- för enstaka gång eller abonnemang för 200:-/mån.

TRÄNING

Har du och din hund något ni behöver hjälp med i vardagen?  Vårt tillvägagångssätt bygger på modern forskning kring etologi, och hela tiden ur ett empatiskt och etiskt synsätt med hundens välmående i fokus. Vi jobbar mjukt & belöningsbaserat. Vi erbjuder hjälp åt både befintliga dagishundar och åt hundar som inte går på dagiset. Exempel på träningsprogram vi har hjälpt till med förut: hundmöten, ensamhetsträning, aktivering. Har du en egen tanke om något du vill ha hjälp med? Kontakta gärna oss, vi kan hjälpa till med det mesta.

MASSAGE & FRISKVÅRD

Paulina är under utbildning till att bli certifierad hundmassageterapeut via Healthy Dog Academy och erbjuder just nu massage till elevpris. Dagishundar får massage under dagisdagen enligt överenskommelse, hundar som ej går på dagiset får massage på Eslövs Djurshop. Läs mer här.

Vi är utbildade inom friskvård för hund och kan erbjuda hjälp med individuella träningsprogram, balansbollsträning samt rådgivning kring kost &hälsa.

AKTIVERING

Vill din hund ha extra aktivering under dagisdagen? Köp till en aktiveringstimme, vi tar då med din hund ut i skog&mark och sysselsätter med godissök, balansträning över stock&sten och annat skoj. Den här tjänsten kan man boka även om man inte har en hund som går på dagiset, kontakta oss för mer info. En aktiveringspromenad på en timme kostar 450:- kronor eller en halvtimme för 250:- kronor.

____________________________________________

INTRESSEANMÄLAN FÖR VÅRA TJÄNSTER

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad utav att boka någon utav våra tjänster. Ange vilken tjänst du är intresserad utav och vad du har för hund: ras, ålder, temperament, kön, och om din hund är okastrerad eller kastrerad?

Vi svarar alltid på mail, men har du inte fått svar inom någon dag så får du gärna återkomma så att mailet inte fastnat i skräpposten.
Det går också bra att kontakta oss på telefon vid frågor eller funderingar 0768815508, vi har öppet vardagar 06:30-18:00. Om vi inte svarar går det bra att lämna ett meddelande så ringer vi upp.