Lediga platser 2022


Just nu har vi följande platser lediga:

-Deltidsplats (mån,tis & fre) till en liten hund i vårt härliga småhundsgäng. Antingen en hane som fungerar väl ihop med andra okastrerade hanar, eller en tik. Din hund bör uppskatta bus för att trivas i denna box, men de finns även utrymme i våra mysiga soffor & fåtöljer för den som hellre vill njuta av skönhetssömn.

-Heltidsplats till en lite lugnare mellanstor/liten hund, gärna kastrerad hane eller tik, i denna boxen är det inte mycket bus utan man njuter hellre av att vila lugnt och tryggt tillsammans.

-Deltidsplats (tisdag & torsdag) till stor hund. För att trivas i gänget bör det vara en lugn och trygg tik som uppskattar soffmys.

-Deltidsplats (onsdag och fredag) till mellanstor hund. Tik eller kastrerad hane med glimten i ögat.

För att din hund skall trivas på dagiset krävs det att din hund trivs ihop med de flesta hundar eftersom de sitter i grupper (som är individanpassade efter storlek och mentalitet). Vi går dagligen långa härliga rundor som anpassas efter din hunds fysiska förmåga. Däremellan aktiverar vi med spel, godissök, mys eller bus med boxkompisarna. Vi lägger även stor vikt vid att din hund under dagen även skall kunna ta det lugnt och slappna av.

Kika gärna in på vår Facebooksida för löpande uppdateringar, och tveka inte att höra av er ifall ni har några frågor. Klicka Här för att lämna en intresseanmälan.

Tack Emelie!

I torsdags jobbade Emelie sin sista dag som delägare utav Eslövs Hunddagis. Dagiset kommer från och med nu att drivas utav bara mig (Paulina) som en enskild firma. Till min hjälp kommer jag ha mina fantastiska medarbetare Sara, Jennie och Jessica, tre hundtokiga tjejer som är otroligt duktiga hunddagisfröknar 🐶

Jag vill tacka Emelie för de här 2,5 åren som vi drivit dagiset ihop, det har verkligen varit en fantastisk resa och vi ör så stolta över vad vi åstadkommit med dagiset, jag ser det som en ära att få förvalta det vidare på egen hand. Så tack Emelie, och lycka till med dina nya äventyr 🌼🌸🌺

Eventuellt en plats ledig

Mycket har hunnit hända sen senaste uppdateringen. Vi beslutade oss för att avvakta med att hyra en större del utav lokalen. Istället valde vi att utnyttja den yta vi redan har i lokalen och vi byggde därför ytterligare en box inuti lokalen. Boxen är cirka 6 kvm stor och passar perfekt till småhundar. I samband med att vi byggde den nya boxen ansökte vi om ett nytt tillstånd hos länsstyrelsen, vi ville utöka vårt tillstånd från 30 hundar per dag till 34 hundar per dag. (Dock så känner vi att vi inte vill ha mer än 25-30 hundar per dag ändå, men det är alltid bra att ha ett tillstånd som tillåter ett par hundar extra.) Länsstyrelsens kontroll kändes mycket bra, vi fick fina lovord och det är alltid kul att få höra att vår lokal är korrekt utformad och att vi gör ett bra jobb. Det är ju det vi strävar efter, att vara ett så bra dagis som det bara går!

Som det ser ut nu så har vi fullsatt på dagiset, men det kan hända att vi har plats ledig åt en liten eller mellanstor hund. Oavsett vilken hund man än har så är man välkommen att fylla i en intresseanmälan, vi hör av oss om vi får en passande plats ledig åt just er hund!

Utöver den nya boxen har vi även rivit vår gamla utehage och byggt en ny. Den nya hagen är större och vi tycker att det blev riktigt bra! Tanken med vår uteplats är att hundarna ska kunna få busa där som ett komplement till promenaderna. På sommaren kommer vi även ha vår lilla pool där, så att alla badsugna vovvar kan få plaska runt.

 

 

Lite nytt

Dagiset är fortfarande fullsatt, jätteroligt att så många är intresserade utav plats, men tråkigt att vi måste tacka nej till folk som ringer och söker dagisplats. Vi har undersökt möjligheten att kunna utöka vår verksamhet genom att hyra en större del utav lokalen, och det finns en möjlighet till det, vilket såklart är toppen. Vi får se hur vi gör, just nu är prioriteringen att vårstäda och fixa med vår befintliga lokal. I vår&sommar så skall vi måla om och byta staketet på vår innergård.

Fortsätt gärna att höra av er om ni är intresserade utav plats, vi skriver upp alla på vår kölista, och som vi skrivit i tidigare inlägg så tillämpar vi inte ”först till-kvarn”, utan vi tar in de hundar vi tror är bäst lämpade i våra redan befintliga hundgrupper.

Hoppas alla får en fin fortsatt vår!

Uppdaterat

Nu är hemsidan äntligen uppdaterad. Vi har bland annat en ny fin logga som vi är mycket glada för, tack Anna Karlsson för hjälpen! Våra presentationer och kontaktuppgifter är också uppdaterade.

Just nu är dagiset så gott som fullt. Men vi tar alltid emot intresseanmälningar, så välkomna att höra av er vid intresse.

Vi tillämpar inte ”först till kvarn-principen”, utan vi tar emot hundar som vi tror skulle kunna passa in i våra befintliga hundgrupper. Vi individanpassar våra grupper så att hundarna som sitter i samma box skall trivas och må bra tillsammans. När vi väljer lämplig grupp åt en blivande dagishund så tittar vi på personlighet, storlek, aktivitetsnivå m.m.  Detta innebär att om vi exempelvis får en ledig plats i ett utav våra rum med väldigt små hundar så kan vi inte ta in en stor grand danios där, bara för att den var först i kön, utan då är det såklart lämpligare att ta in en mindre hund, som kanske tillkommit i dagiskön senare. Hoppas att ni förstår hur vi tänker, vi vill gärna försöka pussla in alla hundar som vill ha plats åt oss, men denna principen kan vi dessvärre inte rucka på. Att vi får harmoniskt balanserade hundgrupper är A och O för att våra dagishundar skall trivas på dagiset.

Vid frågor och funderingar är ni alltid välkomna att höra av er, vi svarar så fort vi kan. Kontaktuppgifter finns under ”kontakt”.

hemsida

Lediga platser

År 2017, den 2:a januari, öppnades Eslövs Hunddagis i helt ny regi och med nya ägare, och vi (Emelie och Paulina), ser fram emot att få förvalta detta mysiga lilla dagis.

Vi har just nu platser lediga åt fyrbenta vänner. Välkomna att höra av Er via mail eslovshunddagisblogg@gmail.com eller telefon 0707917478. Det går även bra att fylla i intresseanmälan här på hemsidan.

Det går även bra att lämna en intresseanmälan fast man kanske vill ha plats senare i år, vi sparar alla intresseanmälningar och hör av oss ifall vi skulle gå en passande plats ledig åt just er hund.

På dagiset erbjuder vi massor med utevistelse, bus med kompisar, sköna viloplatser och umgänge med oss dagisfröknar. Vi erbjuder även försäljning utav svenskt och naturligt hundgodis&tugg, kloklippning, bad och enklare pälsvård.

Eslövs Hunddagis är beläget på Ystadsvägen 14, mitt i Eslövs Centrum. Det är pendlarvänligt då det endast ligger ett stenkast ifrån väg 17 och Gårdstångarondellen. Dagiset ligger även väldigt nära tågstationen.

18425544_1299846763444501_8454887597705502240_n

Läs mer om dagiset här på hemsidan och kontakta gärna oss vid frågor eller funderingar.