Uppdaterat

Nu är hemsidan äntligen uppdaterad. Vi har bland annat en ny fin logga som vi är mycket glada för, tack Anna Karlsson för hjälpen! Våra presentationer och kontaktuppgifter är också uppdaterade.

Just nu är dagiset så gott som fullt. Men vi tar alltid emot intresseanmälningar, så välkomna att höra av er vid intresse.

Vi tillämpar inte ”först till kvarn-principen”, utan vi tar emot hundar som vi tror skulle kunna passa in i våra befintliga hundgrupper. Vi individanpassar våra grupper så att hundarna som sitter i samma box skall trivas och må bra tillsammans. När vi väljer lämplig grupp åt en blivande dagishund så tittar vi på personlighet, storlek, aktivitetsnivå m.m.  Detta innebär att om vi exempelvis får en ledig plats i ett utav våra rum med väldigt små hundar så kan vi inte ta in en stor grand danios där, bara för att den var först i kön, utan då är det såklart lämpligare att ta in en mindre hund, som kanske tillkommit i dagiskön senare. Hoppas att ni förstår hur vi tänker, vi vill gärna försöka pussla in alla hundar som vill ha plats åt oss, men denna principen kan vi dessvärre inte rucka på. Att vi får harmoniskt balanserade hundgrupper är A och O för att våra dagishundar skall trivas på dagiset.

Vid frågor och funderingar är ni alltid välkomna att höra av er, vi svarar så fort vi kan. Kontaktuppgifter finns under ”kontakt”.

hemsida

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s