Lite nytt

Dagiset är fortfarande fullsatt, jätteroligt att så många är intresserade utav plats, men tråkigt att vi måste tacka nej till folk som ringer och söker dagisplats. Vi har undersökt möjligheten att kunna utöka vår verksamhet genom att hyra en större del utav lokalen, och det finns en möjlighet till det, vilket såklart är toppen. Vi får se hur vi gör, just nu är prioriteringen att vårstäda och fixa med vår befintliga lokal. I vår&sommar så skall vi måla om och byta staketet på vår innergård.

Fortsätt gärna att höra av er om ni är intresserade utav plats, vi skriver upp alla på vår kölista, och som vi skrivit i tidigare inlägg så tillämpar vi inte ”först till-kvarn”, utan vi tar in de hundar vi tror är bäst lämpade i våra redan befintliga hundgrupper.

Hoppas alla får en fin fortsatt vår!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s