Lediga platser 2022


Just nu har vi följande platser lediga:

-Deltidsplats (mån,tis & fre) till en liten hund i vårt härliga småhundsgäng. Antingen en hane som fungerar väl ihop med andra okastrerade hanar, eller en tik. Din hund bör uppskatta bus för att trivas i denna box, men de finns även utrymme i våra mysiga soffor & fåtöljer för den som hellre vill njuta av skönhetssömn.

-Heltidsplats till en lite lugnare mellanstor/liten hund, gärna kastrerad hane eller tik, i denna boxen är det inte mycket bus utan man njuter hellre av att vila lugnt och tryggt tillsammans.

-Deltidsplats (tisdag & torsdag) till stor hund. För att trivas i gänget bör det vara en lugn och trygg tik som uppskattar soffmys.

-Deltidsplats (onsdag och fredag) till mellanstor hund. Tik eller kastrerad hane med glimten i ögat.

För att din hund skall trivas på dagiset krävs det att din hund trivs ihop med de flesta hundar eftersom de sitter i grupper (som är individanpassade efter storlek och mentalitet). Vi går dagligen långa härliga rundor som anpassas efter din hunds fysiska förmåga. Däremellan aktiverar vi med spel, godissök, mys eller bus med boxkompisarna. Vi lägger även stor vikt vid att din hund under dagen även skall kunna ta det lugnt och slappna av.

Kika gärna in på vår Facebooksida för löpande uppdateringar, och tveka inte att höra av er ifall ni har några frågor. Klicka Här för att lämna en intresseanmälan.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s