Tack Emelie!

I torsdags jobbade Emelie sin sista dag som delägare utav Eslövs Hunddagis. Dagiset kommer från och med nu att drivas utav bara mig (Paulina) som en enskild firma. Till min hjälp kommer jag ha mina fantastiska medarbetare Sara, Jennie och Jessica, tre hundtokiga tjejer som är otroligt duktiga hunddagisfröknar 🐶

Jag vill tacka Emelie för de här 2,5 åren som vi drivit dagiset ihop, det har verkligen varit en fantastisk resa och vi ör så stolta över vad vi åstadkommit med dagiset, jag ser det som en ära att få förvalta det vidare på egen hand. Så tack Emelie, och lycka till med dina nya äventyr 🌼🌸🌺

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s