Eventuellt en plats ledig

Mycket har hunnit hända sen senaste uppdateringen. Vi beslutade oss för att avvakta med att hyra en större del utav lokalen. Istället valde vi att utnyttja den yta vi redan har i lokalen och vi byggde därför ytterligare en box inuti lokalen. Boxen är cirka 6 kvm stor och passar perfekt till småhundar. I samband med att vi byggde den nya boxen ansökte vi om ett nytt tillstånd hos länsstyrelsen, vi ville utöka vårt tillstånd från 30 hundar per dag till 34 hundar per dag. (Dock så känner vi att vi inte vill ha mer än 25-30 hundar per dag ändå, men det är alltid bra att ha ett tillstånd som tillåter ett par hundar extra.) Länsstyrelsens kontroll kändes mycket bra, vi fick fina lovord och det är alltid kul att få höra att vår lokal är korrekt utformad och att vi gör ett bra jobb. Det är ju det vi strävar efter, att vara ett så bra dagis som det bara går!

Som det ser ut nu så har vi fullsatt på dagiset, men det kan hända att vi har plats ledig åt en liten eller mellanstor hund. Oavsett vilken hund man än har så är man välkommen att fylla i en intresseanmälan, vi hör av oss om vi får en passande plats ledig åt just er hund!

Utöver den nya boxen har vi även rivit vår gamla utehage och byggt en ny. Den nya hagen är större och vi tycker att det blev riktigt bra! Tanken med vår uteplats är att hundarna ska kunna få busa där som ett komplement till promenaderna. På sommaren kommer vi även ha vår lilla pool där, så att alla badsugna vovvar kan få plaska runt.

 

 

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s